Μεγάλα παράπονα της ΑΕΚ για Φωτιά και φιλοξενία στο Ηράκλειο

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 23:39
UPD:23:49
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Κάθε άλλο παρά ήρεμα ήταν σήμερα τα πράγματα στο «Γεντί Κουλέ», καθώς σε κάποιες περιπτώσεις οξύνθηκαν τα πνεύματα.

Η αρχή έγινε λίγο πριν το ημίχρονο, όταν στο 0-2 με τον Τσούμπερ ο Κονέ πανηγύρισε, για να δεχθεί τη μήνι οπαδών των γηπεδούχων, αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε.

Ο Δημητριάδης δέχθηκε στο ημίχρονο κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Φωτιά, για διαμαρτυρία ως προς την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία και χτύπημα που δέχθηκε ο Χατζισαφί και δεν τιμωρήθηκε.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου, για την άμεση αποχώρηση του διαιτητή από το γήπεδο, ενώ το φύλλο αγώνα δεν έκλεισε ο τέταρτος ρέφερι αλλλά ο πρώτος βοηθός (Παπαδόπουλος), σύμφωνα με την πλευρά της ΑΕΚ.

Όπως υπογραμμίζεται, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού δεν πήγε «κιτρινόμαυρος» παίκτης για να μιλήσει, αφού κατά την ώρα των δηλώσεων του Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπήρχαν οπαδοί του ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο, ενώ στο τέλος του αγώνα οι επίσημοι της ΑΕΚ δέχθηκαν αντικείμενα πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.

Εκτός του Φωτιά, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» πνέουν μένεα και κατά του Σκουλά που ήταν στο VAR. Οι Ενωσίτες εκτιμούν πως δεν υπάρχει αποβολή του Γκαρσία, αντίθετα έπρεπε να αποβληθεί παίκτης του ΟΦΗ για χτύπημα στον Χατζισφαί, ενώ κρίνουν επιθετικό φάουλ στον Βράνιες πριν το 1-3, μιλώντας για «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και κλοπή μιας ξεκάθαρης νίκης».

Μετά την επίθεση στον Κονέ στα επίσημα έμεινε μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Ασλανίδης, για τον οποίο καταγγέλλεται πως επίσης υπήρξε προπηλακισμός μετά το 0-2.

Από την πλευρά του ΟΦΗ, οι άνθρωποί του δεν ήθελαν να σχολιάσουν κάτι αλλά έκαναν λόγο για «μυθεύματα περί προπηλακισμών στο γήπεδό μας» και υπογράμμιζαν το ήθος και τη φιλοξενία της ομάδας τους τηξν τελευταία τριετία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις