Τριπλή παρουσία για τις Ελληνίδες Νεάνιδες στους τελικούς του Ευρωπαϊκού

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 16:03
UPD:16:07
www.ego-gymnastics.gr
A- A A+

Με την ιστορική επιτυχία της τριπλής συμμετοχής στους τελικούς της κατηγορίας Νεανίδων ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής, στο Πέζαρο.

Οι νεαρές Ελληνίδες πρωταθλήτριες έλαμψαν και πάλι στην ιταλική πόλη, όπου το μόνο που τους έλειψε ήταν ένα μετάλλιο το οποίο θα επιβράβευε την προσπάθειά τους.

Τη μεγαλύτερη διάκριση κατέγραψε η Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή, που κατετάγη πέμπτη στον τελικό του ατομικού Νεανίδων με 20,150 βαθμούς, ανεβαίνοντας ένα σκαλοπάτι ψηλότερα σε σχέση με τον προκριματικό του αγωνίσματος κι απέχοντας 0,200 β. από την τριάδα του βάθρου.

Παράλληλα, η ελληνική πεντάδα των Νεανίδων (Βασιλεία-Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα / Δέσποινα Καλυβέζα / Μαγδαληνή Μπάρλου) πήρε την έκτη θέση με 19,200 βαθμούς, βελτιώνοντας την κατάταξή της συγκριτικά με τον προκριματικό.

Την έκτη θέση,  με 18,800 βαθμούς, κατέλαβε και το τρίο των Νεανίδων, που αποτελούσαν οι Βασιλεία-Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις