Προετοιμασία ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές - Διαδικασίες για την ανάδειξη των υποψηφίων

Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2007 19:47
A- A A+

Εγκύκλιο σ' όλες τις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, απέστειλε ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Αθανασάκης για την έναρξη των διαδικασιών για την ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών στις επόμενες εκλογές.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν οι ίδιοι σχετικό αίτημα ή να προταθούν από μέλη και φίλους του κόμματος και να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα, "πόθεν έσχες", φορολογική δήλωση 2006 και ένα έγγραφο πιθανών εκκρεμοτήτων με τη δικαιοσύνη, τη διοίκηση, ανεξάρτητες Αρχές ή επαγγελματικά πειθαρχικά όργανα.

Η διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων ξεκινά από τις νομαρχιακές επιτροπές, οι οποίες θα υποβάλουν τις προτάσεις τους, όπως και οι περιφερειακές επιτροπές.

Η τελική εισήγηση προς το Εθνικό Συμβούλιο θα γίνει από την Επιτροπή Εκλογικών Διαδικασιών, η οποία και θα αποφασίσει αν και που θα γίνουν προκριματικές εκλογές.

Υποψήφιοι δεν μπορούν να είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και νομάρχες που στηρίχθηκαν από το Κίνημα στις τελευταίες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, καθώς και οι συντονιστές των νομαρχιακών επιτροπών και οι γραμματείς των περιφερειακών επιτροπών του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή