Ινδονησία: Σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της και αυτοκτόνησε

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2007 13:12
A- A A+

Ινδονήσια, που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, μαγνητοσκόπησε με το κινητό της τηλέφωνο τα τέσσερα παιδιά της, αφού προηγουμένως τα δηλητηρίασε και μετά αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα, που έλεγε ότι πηγαίνει τα παιδιά «να δούν τον Παράδεισο».

Η γυναίκα ηλικίας 35 ετών, κατέγραψε τις στιγμές θανάτου των παιδιών της ηλικίας από 11 έως 1,5 έτους με το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε κοντά στο κεφάλι της, σύμφωνα με τον ντετέκτιβ της Αστυνομίας που ανέλαβε την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η οικογένεια ήταν αρκετά εύπορη μέχρι πριν από δύο χρόνια, όταν ο άνδρας χρεοκόπησε και έπρεπε να βρει δουλειά σε πόλη περίπου δύο ώρες μακριά με το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα δηλητηρίασε τα παιδιά της πριν θέσει τέλος και στη δική της ζωή. Παλαιότερα είχε πει στους γείτονες ότι δεν μπορούσε να ζήσει στη φτώχεια μετά από τόσα πλούτη.

Επίσης η Αστυνομία βρήκε χάπια και επιστολές, η μία εκ των οποίων απευθυνόταν στον σύζυγο, όπως μετέδωσε το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Antara.

Σε μία από τις επιστολές η γυναίκα ζητούσε από τον σύζυγό της να αποτεφρώσει τα πτώματα, αφού προηγουμένως τα ντύσει με όμορφα ρούχα.

«Πήρα όλα τα παιδιά για να δουν τον Παράδεισο», φέρεται ότι η έγραψε η γυναίκα σε μία από τις επιστολές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Jakarta Post».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή