Πανωλεθρία της Έβερτον στο «Βίλα Παρκ»

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 21:33
UPD:21:56
A- A A+

Ενα καταγιστικό δεκάλεπτο στο β΄ ημίχρονο αρκούσε στην Άστον Βίλα για να φτάσει στο επιβλητικό 3-0 επί της Έβερτον στο Μπέρμιγχαμ και να υποχρεώσει την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ στην πρώτη φετινή ήττα.

Ταυτόχρονα, οι «χωριάτες» εκτόπισαν τους «εφοπλιστές» από την πρώτη θέση όπου θα βρίσκονταν αν νικούσαν, σκοράροντας στο 66΄ με τον Κας, στο 69΄ με αυτογκόλ του Ντιν και στο 75΄ με τον Μπέιλι.

Η Λίβερπουλ σημείωσε την τέταρτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές (έχει μία ισοπαλία), ξεπερνώντας το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας (3-0) και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, με παιχνίδι περισσότερο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, που βρίσκονται (όπως και η Έβερτον) στο -3.

Τρεις βαθμούς από τους «κόκκινους», αλλά με τα ίδια παιχνίδια (5), απέχει και η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, που προς γενική έκπληξη υποχρεώθηκε σε «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία από τη Σαουθάμπτον.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε βασικό σήμερα τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη της Λίβερπουλ, που ήρθε με τα γκολ των Μανέ στο 43΄ (100ό στον αγγλικό σύλλογο), Σαλάχ (78΄), Κεϊτά (90΄).

Η Άρσεναλ στάθηκε όρθια στο «Ταρφ Μουρ» απέναντι στην Μπέρνλι και σημείωσε τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-0) χάρις στο γκολ του Όντεργκαρντ στο 30΄.

Εκτός έδρας νίκη και για τη Γουότφορντ, που πέρασε με 3-1 (17΄ Ντένις, 63΄, 82΄ Σαρ - 35΄ Πούκι) από το «Κάροου Ρόουντ» απέναντι στη Νόριτς. Για τους γηπεδούχους ο Χρήστος Τζιόλης μπήκε αλλαγή στο 70΄, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν στον πάγκο.

Νωρίτερα, η Μπρέντφορντ έδειξε πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική, στην επιστροφή της στην Premier League, νικώντας επίσης εκτός και συγκεκριμένα στο «Μολινό» τη Γουλβς με 2-0, μολονότι αγωνίστηκε από το 64ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαπτίστ.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ πήρε το σπουδαίο «διπλό» με τα γκολ των Τόνεϊ (28΄ πεν.) και Μπεουμό (34΄), ενώ οι «Λύκοι» εξακολουθούν να απογοητεύουν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις