Άρχισε την... τρομοκρατία η Μπάγερν του Νάγκελσμαν

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 18:43
UPD:21:27
REUTERS/ANDREAS GEBERT
A- A A+

Βρήκε ρυθμό η Μπάγερν Μονάχου και ποιος τη σταματάει τώρα...

Μερικές ημέρες μετά την «παρέλαση» στη Βαρκελώνη (3-0 την Μπαρτσελόνα) για το Τσάμνπιονς Λιγκ, η βαυαρική ποδοσφαιρική μηχανή ανέβασε κι άλλο στροφές με «θύμα» τυη νεοφώτιστη Μπόχουμ, την οποία διέλυσε με 7-0 για την 5η αγωνιστική.

Ο Τζόσουα Κίμιχ πέτυχε δύο γκολ (27΄, 65΄) κι από ένα οι Σανέ (27΄), Γκνάμπρι (32΄), Λεβαντόφσκι (61΄) και Τσούπο-Μότινγκ (79΄), ενώ στο ενδιάμεσο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε σημειώσει αυτογκόλ στο 43΄.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν βασικός όπως και ο Κώστας Σταφυλίδης, που έμεινε στο παιχνίδι ως το 58ο λεπτό. 

Να σημειωθεί πως σήμερα ο Λεβαντόβσκι σκόραρε απέναντι στη μοναδική ομάδα της Μπουντεσλίγκα που δεν είχε πετύχει γκολ, ενώ το σημερινό του τέρμα τον κατέστησε ως τον πρώτο που σκοράρει σε 13 συνεχείς αγώνες της Μπουντεσλίγκα!

Από εκεί και ύστερα, Μάιντς-Φράιμπουργκ και Αρμίνια Μπίλεφελντ-Χοφενχάιμ έμειναν στο 0-0, ενώ η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με 0-1 από το γκολ του Νιντερλέχνερ στο 80΄.

Μετά από τρεις συνεχείς ήττες (δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Champions League), η Λειψία διέσωσε ένα βαθμό στην Κολωνία (1-1) και μετά από πέντε αγώνες παραμένει στις τελευταίες θέσεις της Bundesliga, με μόλις μία νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 54΄ με τον Μοντέστ, αλλά ο Χαϊντάρα ισοφάρισε στο 71΄ για την RB, που ακόμη «ψάχνεται» στη μετά-Νάγκελσμαν εποχή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις