Πινγκ πονγκ: Αποκλεισμός στον α΄ γύρο του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 για Γκιώνη και Τόλιου

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 17:01
UPD:17:03
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του Pomegranate Europe Top 16 Cup οι δύο Έλληνες εκπρόσωποι. Ο Παναγιώτης Γκιώνης κάμφθηκε με 4-1 σετ από τον Γάλλο Σιμόν Γκοζί, 4ο φαβορί του τουρνουά.

Ήξερε ότι δεν μπορούσε να είναι στην καλύτερη κατάσταση λόγω του προβλήματος στον Αχίλλειο, όμως έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε και δικαιολογημένα πήρε το χειροκρότημα από τους περίπου 200 θεατές που βρέθηκαν στη ΧΑΝΘ.

Η Κατερίνα Τόλιου, που δεν είχε υψηλές βλέψεις, πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και δημιούργησε προϋποθέσεις για νίκη-έκπληξη απέναντι στην Ουγγαρέζα Τζορτζίνα Πότα (Νο 8). Στο τέλος λύγισε με 4-2, όμως άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενη πρώτη φορά στον θεσμό με τις καλύτερες αθλήτριες της ηπείρου.

Μετά την έβδομη συμμετοχή του στη διοργάνωση ο Γκιώνης θα συνεχίσει με ξεκούραση και θεραπεία για να περιορίσει το πρόβλημά του στο πόδι και θα λείψει από το επικείμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού.

Η Τόλιου αισθάνθηκε ότι έχασε ευκαιρία για σπουδαία νίκη, αλλά κρατάει τα υπόλοιπα, που ήταν θετικά. Αξιοποίησε την ευτυχή συγκυρία να βρίσκεται από τη διοργανώτρια χώρα στο Τοπ 16 κι έζησε κι αυτή τις εκδηλώσεις των φιλάθλων στο πρόσωπό της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις