Μονομαχία στους «Ζωσιμάδες» για ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 14:23
UPD:14:27
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής άνοιξε χθες στη Νεάπολη (Ιωνικός-Άρης 1-0) και το πρωτάθλημα συνεχίζεται απόψε (18/9, 20:30) με άλλο ένα παιχνίδι.

Στους «Ζωσιμάδες» θα συναντηθούν οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που ξεκίνησαν νικηφόρα τη φετινή Σούπερ Λίγκα. Κι αν για τον Παναθηναϊκό το 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης προξενεί εντύπωση μόνο ως προς την έκταση του σκορ, η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα ήταν η έκπληξη της πρεμιέρας.

Αν προστεθεί μάλιστα και το εντυπωσιακό σερί επιτυχιών των Ηπειρωτών στην έδρα τους με τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και φέτος οι «πράσινοι» θέλουν να είναι όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε ύστερα από τρία χρόνια στα Γιάννενα και ξεκίνησε με γκολ, όπως είχε κάνει και στο πρώτο ντεμπούτο του, το 2016 απέναντι στον Ατρόμητο.

Από την πλευρά του, με πέντε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και Σέρβο προπονητή για πρώτη φορά στον πάγκο του, από καταβολής της Α΄ Εθνικής, ο Παναθηναϊκός πήρε τα γκολ από τους «παλιούς» του.

Μεταξύ τους, οι τρεις νίκες του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού σε διάστημα 17 ημερών πέρυσι, ήταν μοναδικό γεγονός. Ο ΠΑΣ προκρίθηκε στο Κύπελλο με δύο νίκες, 2-1 στις 18 Φεβρουαρίου και 2-1 στις 3 Μαρτίου, ενώ στις 6 Μαρτίου νίκησε και για το πρωτάθλημα 1-0.

Ο ΠΑΣ έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια, που υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, τρία για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο, ενώ το αμέσως προηγούμενο ήταν ισόπαλο, που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» έχουν έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στην έδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις