Ο Ιωνικός «γονάτισε» (1-0) τον Άρη

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 20:52
UPD:21:11
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Με ένα καταπληκτικό γκολ του Αοσμάν τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90΄, ο Ιωνικός νίκησε τον Άρη 1-0 στη Νεάπολη της Νίκαιας σημειώνοντας την πρώτη επιτυχία του μετά την επιστροφή στην ανώτατη κατηγορία, ύστερα από 14 χρόνια.

Με την αναμέτρησης της Νίκαιας άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα. Η ήττα αναμένεται να δημιουργήσει κλυδωνισμούς στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, που ενισχύθηκαν σημαντικά κι έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και φέτος, αλλά ύστερα από δύο αγώνες μετρούν μόλις ένα βαθμό και κανένα γκολ.

Αυτό είναι άλλωστε και το παράδοξο της υπόθεσης, μιας και οι «κίτρινοι» ενισχύθηκαν στη γραμμή κρούσης με παίκτες ποιότητας και ονόματα (Ιτούρμπε, Καμαρά) για να εξαλείψουν το πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά συνεχίζουν να χάνουν πολλές ευκαιρίες.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 4΄ με τον Σάσα (μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης), ενώ είχαν άλλη μια καλή φάση για γκολ με ένα σουτ του Μπερτόλιο στο 42΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμαρά απέτυχε να βρει καλά την μπάλα από πολύ κοντά (49΄), με τους παίκτες του Άρη να διατηρούν στη συνέχεια έναν ανούσιο έλεγχο, αλλά παρ΄ όλα ταύτα να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 81΄ με σουτ του Χάιροβιτς, που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Κι ενώ ο αγώνας όδευε προς ένα... μεγαλοπρεπές 0-0, στο 86ο λεπτό ο Άοσμαν είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με ένα απίθανο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» του Ντένις κι έδωσε τους πρώτους βαθμούς στους «κυανόλευκους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις