Ο Ερντογάν εξέδωσε βιβλίο για έναν «πιο δίκαιο κόσμο»

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 16:01
UPD:16:06
A- A A+

Βιβλίο με τίτλο :«Ένας πιο δίκαιος κόσμος είναι εφικτός» εξέδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρόκειται να το παρουσιάσει σε ξένους ηγέτες στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη , γράφει η Yeni Safak.

Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα, ο Ερντογάν θα μεταβεί στις 19 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και στις «αποσκευές» του θα μεταφέρει και αντίτυπα του βιβλίου του ,που έχει μεταφραστεί ήδη στα αγγλικά, αραβικά και γαλλικά.

Στο βιβλίο του , ο Ερντογάν «περιγράφει λεπτομερώς πως η Τουρκία αγωνίζεται για δικαιοσύνη για όλη την ανθρωπότητα, επισημαίνει τα διλήμματα της παγκόσμιας πολιτικής, ιδίως της αδικίας, της προσφυγικής κρίσης, της διεθνούς τρομοκρατίας και των αντι-Ισλαμικών κινήσεων» γράφει η Yeni Safak .

Ο Ερντογάν υπογραμμίζει μάλιστα την ανάγκη μιας συνολικής μεταρρύθμισης, ειδικά στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τονίζοντας ότι «ο  κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε», αναφερόμενος στα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Η Yeni Safak γράφει ότι όλα τα έσοδα από το βιβλίο του , που θα κυκλοφορήσει επίσης στα ρωσικά και τα ισπανικά , θα διατεθούν στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας AFAD, που ασχολείται με την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Στη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη, ο Ερντογάν θα εγκαινιάσει και το 36όροφο «Σπίτι της Τουρκίας», που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μέγαρο του ΟΗΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή