Στη Νεάπολη ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 15:39
UPD:16:59
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ανοίγει απόψε στη Νεάπολη της Νίκαιας (17/9, 19:00), όπου ο επανακάμψας στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Άρη.

Συμπτωματικά, πριν από 32 χρόνια και ακριβώς στην ίδια ημερομηνία η πειραϊκή ομάδα ήταν που έδινε το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στην Α΄ Εθνική, επίσης με αντίπαλο τον Άρη!

Η Σούπερ Λίγκα επιστρέφει λοιπόν στη Νίκαια ύστερα από 14 χρόνια, με έναν αγώνα στον οποίο οι δύο αντίπαλοι θα αναζητήσουν την πρώτη νίκη και τα πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ιωνικός επέστρεψε στην κατηγορία μετά από 14 χρόνια και ξεκίνησε με ήττα από την ΑΕΚ (0-3) στο ΟΑΚΑ, χάνοντας λόγω αποβολής και τον Αλέξις Ρομαό. 

Από την άλλη πλευρά, η εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ (0-0) δεν ήταν το ξεκίνημα που προσδοκούσε ο Άρης στην πρεμιέρα, με τους «κίτρινους» να μένουν χωρίς γκολ σε εναρκτήριο παιχνίδι για πρώτη φορά από το 2012.

Για την ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι το πρώτο φετινό ταξίδι στο Λεκανοπέδιο, όπου πέρσι κατέγραψε μόλις μία ήττα σε οκτώ αγώνες κι εκείνη στα πλέι οφ (με Ολυμπιακό), καθώς στην κανονική περίοδο έμεινε αήττητη απ΄ όλους! 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις