Οι Π. και Γ. Αγγελόπουλος αποχαιρέτησαν τον Ίβκοβιτς

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 19:36
UPD:19:37
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Το δικό τους «αντίο» είπαν στον εμβληματικό Ντούσαν Ίβκοβιτς οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στη δήλωσή τους χαρακτήρισαν τον «Ντούντα» ως πατρική φιγούρα ολόκληρης της οικογένειας του Ολυμπιακού και μία «από τις από τις πιο φωτεινές, τις πιο αληθινές προσωπικότητες στο βιβλίο της ιστορίας του».

Οι ιδιοκτήτες του πειραϊκού συλλόγου πρόσθεσαν πως η παρουσία του «σοφού» ένωσε δύο γενιές με δάκρυα χαράς και η παρακαταθήκη του θα μείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων.

Η δήλωση:

«Σήμερα θρηνούμε για τον ανεπανάληπτο Nτούσαν Ίβκοβιτς. Για τον δάσκαλο, τον σοφό, τον νικητή, τον οικουμενικό. Για την πατρική φιγούρα ολόκληρης της οικογένειας του Ολυμπιακού, που μέσα στο βιβλίο της ιστορίας του, υπήρξε μια από τις πιο φωτεινές, τις πιο αληθινές προσωπικότητες.

Για τον άνθρωπο που ένωσε δύο γενιές με δάκρυα χαράς και σφυρηλάτησε όσο κανείς το μέταλλο της ερυθρόλευκης φανέλας. Με απλότητα, πάθος και αξιομνημόνευτη ηρεμία, όπως οι πραγματικά μεγάλοι.

Ήταν στη Ρώμη, 24 χρόνια πριν, που ως φίλαθλοι στις εξέδρες τον είδαμε να οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού στέμματος.

Ήταν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012, όταν υπό τη δική του εμπνευσμένη καθοδήγηση, κάναμε ξανά τον Ολυμπιακό Βασιλιά της Ευρώπης και λίγες μέρες μετά ολοκληρώσαμε την ανεπανάληπτη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας ύστερα από 15 χρόνια. Μαζί σου ζήσαμε μαγικές στιγμές που ξεπέρασαν τα όνειρά μας.

Αγαπημένε μας Ντούντα, η παρακαταθήκη σου θα μείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων. Για πάντα ευγνώμονες».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις