Ευρωπαϊκό ρεκόρ η απόλυση Ντι Φραντσέσκο

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 13:38
UPD:13:43
EPA/EMANUELE PENNACCHIO
A- A A+

Ευρωπαϊκό... ρεκόρ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε η Ελλάς Βερόνα με τη σημερινή απόλυση του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, καθώς έγινε ο πρώτος σύλλογος από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της ηπείρου που αλλάζει προπονητή.

Παράδοξο μεν, αφού η Serie A ξεκίνησε αργότερα από τις υπόλοιπες τέσσερις μεγάλες ευρωπαϊκές Λίγκες, αλλά πραγματικό: η περιπέτεια του Ντι Φραντσέσκο στο τιμόνι των «τζαλομπλού» διήρκεσε μόλις τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό μηδέν βαθμούς.

Στα άλλα μεγάλα τουρνουά, η μόνη αλλαγή που αναφέρθηκε έγινε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και οφείλεται στην αλλαγή διοίκησης της εταιρείας, με την Μπορντό να περνά στα χέρια του Γέραρδ Λόπες τον Ιούλιο.

Το νέο αφεντικό των Γιρονδίνων επέλεξε λοιπόν τον άλλοτε τεχνικό της Λάτσιο Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς, με όλο τον σεβασμό στον Ζαν-Λουί Γκασέ που είχε κάνει την προετοιμασία.

Για να φτάσουμε στην πρώτη ευρωπαϊκή απόλυση σε μεγάλα τουρνουά πρέπει να ανατρέξουμε στην Αυστρία, όπου χθες ο Αντρέας Βίρελαντ πήρε τη θέση του Ντομινίκ Ταλχάμερ στη ΛΑΣΚ, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου ύστερα από επτά αγωνιστικές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις