Στο «Κλ. Βικελίδης» κλείνει η αυλαία της πρεμιέρας

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:04
UPD:13:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ
A- A A+

Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα κλείσει απόψε (13/9, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Οι «κίτρινοι», μετά από δύο συνεχείς παρουσίες στα πλέι οφ εκκινούν στη φετινή περίοδο με μίνιμουμ στόχο τον ίδιο και γιατί όχι μια πιο ψηλή θέση από την τρίτη που κατέλαβαν πέρυσι.

Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, θα επιδιώξει να ξεκινήσει ένα θετικό ξεκίνημα, μετά από την περσινή περιπέτεια και την αγχώδη παραμονή στην κατηγορία, ελπίζοντας πως φέτος η σεζόν θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Σε πρεμιέρα στην έδρα του ο Άρης έχει να ηττηθεί από το 1985, όταν τον νίκησε η ΑΕΚ 3-0 στο «Καυτανζόγλειο», ενώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε πρεμιέρα πρωταθλήματος, έχει να χάσει από το 1961, όταν τον νίκησε ο Ηρακλής με 3-1.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πάρει τον… αέρα του ΟΦΗ, νικώντας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ είχε κερδίσει μόλις δύο από τα οκτώ προηγούμενα. Ο ΟΦΗ, αντίθετα, έχει μια νίκη στα εννέα τελευταία.

Ως προς το παρελθόν των δύο συλλόγων στις μεταξύ τους συναντήσεις, ο Άρης έχει να επιδείξει 41 νίκες, ο ΟΦΗ 27 και 14 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις