Συνέχισαν με το απόλυτο Μίλαν και Ρόμα

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 23:56
UPD:13/09/2021 00:08
EPA/FABIO FRUSTACI
A- A A+

«Τρία στα τρία» για τη Ρόμα στο εφετινό πρωτάθλημα της Serie A, με τους «τζαλορόσι» να κάμπτουν στις καθυστερήσεις την αντίσταση της φιλοξενούμενης Σασουόλο με 2-1 (37΄ Κριστάντε, 90+1΄ Ελ Σαραουΐ - 57΄ Ντούριτσιτς), για την 3η αγωνιστική.

«Ηρωας» των Ρωμαίων ο Ελ Σαραουΐ, ο οποίος στο 90+1΄ έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πέρασε αλλαγή για τη Σασουόλο στο 89΄ αντικαθιστώντας τον Μπόγκα.

Το ματς ήταν ιστορικό για τον τεχνικό της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς ήταν το 1.000ό στην καριέρα του διάσημου Πορτογάλου.

Βίοι παράλληλοι, η Μίλαν σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη της στη Serie A σε ισάριθμους αγώνες, αφού επικράτησε 2-0 της Λάτσιο στο Σαν Σίρο, χάρη σε τέρματα του Λεάο στο 45΄ και του Ιμπραϊμοβιτς στο 67΄, στην επιστροφή του Σουηδού επιθετικού στη δράση τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του Α΄ ημιχρόνου ο Κεσί έχασε πέναλτι για τη Μϊλαν. Και τα δύο τέρματα των Μιλανέζων επιτεύχθηκαν χάρη σε ασίστ του Ρέμπιτς προς τους δύο σκόρερ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις