Πρώτη νίκη για την Γκλάντμπαχ

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 23:32
UPD:23:57
EPA/SASCHA STEINBACH
A- A A+

Η Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ έπρεπε να περιμένει ως την τέταρτη αγωνιστική για να «γράψει» την πρώτη νίκη της στη φετινή Μπουντεσλίγκα, με «θύμα» την Αρμίνια Μπίλεφελντ της οποίας επιβλήθηκε με 3-1 στο «Μπορούσια Παρκ».

Τα «πουλάρια» είχαν ηγέτη τον αρχηγό τους, καθώς ο Στιντλ σκόραρε τα πρώτα δύο γκολ (35΄, 69΄) τους, δίνοντας μάλιστα δύο φορές προβάδισμα, καθώς η Αρμίνια είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Οκουγκάβα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζακάρια στο 72ο λεπτό.

Με ηγέτη και σκόρερ τον Σουάτ Σερντάρ, που πέτυχε δύο γκολ, η Χέρτα Βερολίνου νίκησε στην έδρα της Μπόχουμ με 3-1 (37΄, 43΄ Σερντάρ, 78΄ Μαολιντά - 58΄ Λάϊμερ).

Οι Κώστας Σταφυλίδης και Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν στη βασική ενδεκάδα των γηπεδούχων, ενώ αυτή ήταν η πρώτη νίκη και οι πρώτοι βαθμοί για την ομάδα της πρωτεύουσας, που ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο τέλος έχασε τη νίκη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στη Στουτγάρδη (1-1), που είχε βασικό στην άμυνά της και πάλι τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με το γκολ του Κόστιτς στο 79ο λεπτό, αλλά στο 88΄ ο Μαρμούς ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, που έπαιξαν στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αντόν (82΄). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις