Ο Μουρίνιο συμπληρώνει 1.000 αγώνες αλλά δεν εκπλήσσεται

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 13:28
UPD:19:02
REUTERS/CIRO DE LUCA
A- A A+

Συνέντευξη του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοξένησε το πορτογαλικό πρακτορείο ειδήσεων Lusa, επ΄ ευκαιρία του χιλιοστού αγώνα στην καριέρα του διάσημου τεχνικού, που θα καταγραφεί την Κυριακή στην αναμέτρηση της Serie A εναντίον της Σασουόλο.

«Ο στόχος είναι πάντα να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα», δήλωσε ο προπονητής της Ρόμα. «Ποτέ δεν σκέφτηκα να τους φτάσω, δεν τους μέτρησα ούτε ανησύχησα. Όταν όμως μου είπαν ότι έλειπαν οκτώ ή εννέα, τότε το παρατήρησα και άρχισα να κάνω λογαριασμούς», συνέχισε ο Special One.

«Ενενήντα χιλιάδες λεπτά, συν τις διάφορες προετοιμασίες... Είναι πολλά! Αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει σε μένα, στην ουσία μου ως άτομο ή προπονητής», διαβεβαίωσε ο Μουρίνιο.

«Όλα όσα συμβαίνουν μου δίνουν την αίσθηση του "déjá vu", φαίνεται ότι όλα μου έχουν συμβεί ήδη και τίποτα δεν με εκπλήσσει. Βασικά αυτή είναι η αξία της εμπειρίας, ένα κεφάλαιο που πολλοί τείνουν να απαξιώσουν, αλλά το οποίο, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη ζωή, έχει πολύ μεγάλη αξία», πρόσθεσε με... φιλοσοφική διάθεση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις