Πρώτη προπόνηση για Τσούμπερ στην ΑΕΚ, πέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 21:50
UPD:21:54
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο Στίβεν Τσούμπερ πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ, αφού μετά την απόκτησή του στις 30 Αυγούστου έφυγε αμέσως για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελβετίας, για το «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου.

Ο Τσούμπερ τέθηκε από σήμερα στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι διεθνείς που επέστρεψαν και ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ιωνικό (12/9, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα μετά από την αρθροσκόπηση στην οποία είχε υποβληθεί στις 17 Αυγούστου και όπως είναι φυσικό, δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ, πολύ καλά πηγαίνει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Όπως έγινε γνωστό, σήμερα οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 12.000 και όπως υπολογίζεται, αν μέχρι τέλος της διάθεσής τους (17/9) υπάρχει ανάλογη ζήτηση, οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν τις 13.000.

Επίσης, η Super League έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για σιγή ενός λεπτού στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις