Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007 07:00
A- A A+

ΒΡΟΧΕΣ στα δυτικά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές, κυρίως στα βορειοδυτικά, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα στο Ιόνιο ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα στα ανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι και μετά το μεσημέρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο κατά περιόδους θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, που το πρωΐ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ. Βαθμιαία στα δυτικά οι βροχές θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν καταιγίδες και τη νύχτα θα χιονίσει στα ορεινά. Τα φαινόμενα, τα οποία στο Βόρειο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και την Ηπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, θα επεκταθούν από το απόγευμα στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Ανεμοι: Νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή