Μπάσκετ: Ήττα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 22:52
UPD:23:02
SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Σε φιλικό αγώνα που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό με 92-85 ύστερα από δύο παρατάσεις.

Παπαπέτρου (στη Μαδρίτη) και Νέντοβιτς ήταν απόντες για τους «πράσινους», ενώ ο Μέικον τραυματίστηκε στις αρχές της τρίτης περιόδου κι έκτοτε δεν επέστρεψε στο γήπεδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ασφαλέστερα αύριο (8/9).

Η επόμενη «δοκιμή» για την ομάδα του Γιώργου Πρίφτη θα είναι στο τουρνουά του Μονάχου, με πρώτο αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (11/09, 16:00).

«Επιθετικά η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο κομμάτι των συνεργασιών σε σχέση με το πόσο καινούργια. Από εκεί και πέρα, μας έλλειπαν οι δύο ηγέτες και σκόρερ μας, ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς, αλλά όλα τα παιδιά μαζί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κυνήγησαν το παιχνίδι ως το τέλος», σχολίασε ο συνεργάτης του Πρίφτη, Ισίδωρος Κουτσός.

«Το σημαντικότερο για εμάς είναι κάθε μέρα που περνάει, κάθε προπόνηση που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις