Σήμερα και αύριο η Γ.Σ. της ECA, παρουσία Ινφαντίνο και Τσέφεριν

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 17:34
UPD:17:38
REUTERS/ARND WIEGMANN
A- A A+

Τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA) συναντώνται σήμερα και αύριο στη Γενεύη, για την 26η γενική συνέλευση. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος.

Η συνέλευση θα φέρει ξανά κοντά τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, αφενός λόγω της πανδημίας και αφετέρου από την απόπειρα δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Super League.

Θα είναι η πρώτη ζωντανή γενική συνέλευση από τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά ένας μικρός αριθμός συλλόγων θα χρειαστεί να συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των περιορισμών για την Covid-19.

Στη συνέλευση θα βρεθούν επίσης FIFA, UEFA, ευρωπαϊκές Λίγκες, FIFPRO (η διεθνής ομοσπονδία ενώσεων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών) κι εκπρόσωποι των φιλάθλων.

Όλες οι πλευρές συζητήσουν τις πορείες για τη συνεχιζόμενη μεταρρύθμιση και την «ανοικοδόμηση» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά την πανδημία, θα ακούσουν τον νέο πρόεδρο της ECA, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, να αναλύει το όραμά του και τους στόχους της ECA στο μέλλον, ενώ θα μιλήσουν επίσης ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο και της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις