Πρώτος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά κατά της Covid-19

Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 23:05
UPD:23:28
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Ο Ολυμπιακός κατάκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά κατά της Covid-19, το οποίο διοργάνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ύστερα από ένα επιθετικά απολαυστικό παιχνίδι η πειραϊκή ομάδα νίκησε την Μονακό με 98-93 στον τελικό, ενώ η τρίτη θέση πήγε στο Λαύριο που επικράτησε νωρίτερα 88-85 του Περιστερίου στον «μικρό τελικό».

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, που βρίσκεται σε στάδιο «μονταρίσματος» μέσω των φιλικών αγώνων, εμφάνισε ξανά ένα πολύ παραγωγικό προφίλ, αλλά χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα και προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει πολύ η επιστροφή του Παπανικολάου.

INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS

Πρώτος σκόρερ της νικήτριας ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 24 πόντους ενώ άλλους 20 πρόσθεσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τους δύο παίκτες να είναι οι κορυφαίοι της ομάδας τους. Από τους Μονεγάσκους διακρίθηκε ο Άντζουσιτς με 20 πόντους.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης η ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με το μεγάλο χορηγό της, πρόσφεραν υγειονομικό υλικό στο ΚΑΤ για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου.

Ταυτόχρονα, πρόσφεραν στο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας υγειονομικό υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς, βράβευσε μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκο Λεπενιώτη, την εφηβική ομάδα του συλλόγου που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, καθώς και το παιδικό τμήμα που κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις