Γλυκά Νερά: Αποτελέσματα από κάμερες, τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο εντός της εβδομάδας

Τι λέει ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δράστη
Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 15:51
UPD:15:56
INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Αλ. Παπαΐωαννίδης, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι εντός της εβδομάδας, θα υπάρξουν τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο, έτσι ώστε να διευκρινιστούν τα κίνητρα της δολοφονίας. 

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέα μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαΐωαννίδης. 

Ταυτόχρονα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών, υπογραμμίζοντας  ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως». 

Τα χαρακτήρισε μάλιστα ως «μυθεύματα». 

Όσον αφορά τα κίνητρα του δράστη, ο δικηγόρος του Μ. Αναγνωστόπουλου σημείωσε ότι «ήταν ένα έγκλημα το οποίο πυροδοτήθηκε από γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας». 

Ανέφερε ακόμη ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού του ζεύγους. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή