Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»: Αναβολή εκδηλώσεων στη Χίο λόγω κορωνοϊού

Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 11:54
UPD:11:57
Facebook/Maria Tsakos Foundation
A- A A+

Την αναβολή  της έκθεσης «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ ΄21: η Πλωτή Έκθεση», η οποία περιλαμβάνεται στο επετειακό του πρόγραμμα  για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ανακοίνωσε το  Κοινωφελές  Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»,  «με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία υπό τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας».

Συγκεκριμένα αναβάλλονται η τελετή εγκαινίων της έκθεσης, η οποία είχε προγραμματισθεί στη Χίο την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου και ο πλους της θ/γ «Μάνια», η οποία έχει διατεθεί για τον σκοπό αυτό.

Η πλωτή έκθεση επρόκειτο να επισκεφθεί, κατά το διάστημα από 12 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου, αρχής γενομένης από τη Χίο, τα ακόλουθα  λιμάνια: Καρδάμυλα, Ψαρά, Οινούσσες, Μυτιλήνη, Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο, Σαμοθράκη, Καβάλα, Άνδρο, Σύρο, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.  

Στην ανακοίνωση σημειώνετι ότι ο αναβληθείς περίπλους θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2022, ενδεχομένως και με την προσθήκη και άλλων λιμένων του Αιγαίου στο δρομολόγιο της θ/γ «Μάνια».

Αναβάλλεται επίσης η τελετή παρουσίασης συνέκδοσης, από το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, επετειακού λευκώματος με τίτλο «Ο ναυτικός αγώνας του 1821», η οποία είχε προγραμματισθεί να τελεσθεί στη Χίο την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου. Νέα ημερομηνία για την εκδήλωση αυτή θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή