«Ζεστός» για τη Σαλερνιτάνα ο Ριμπερί

Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 10:17
UPD:10:18
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Η... ντόλτσε βίτα συνεχίζεται για τον Φρανκ Ριμπερί. Στα 38 χρόνια του πια, ο Γάλλος επιθετικός δεν φαίνεται έτοιμος ούτε να κρεμάσει τα παπούτσια του ούτε να φύγει από την Ιταλία.

Φτάνοντας στη Φιορεντίνα το 2019, το πρώην είδωλο της Μπάγερν Μονάχου είναι σήμερα εκτός συμβολαίου και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport είναι κοντά στο να αποδεχτεί την προσφορά που του έκανε η Σαλερνιτάνα.

Προαχθείσα φέτος στη Serie A, η ιταλική ομάδα φέρεται να προσέφερε στον πρώην Μασσαλόγέζο ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, συν μπόνους.

Αφού έπαιξε 50 ματς (5 γκολ) με τους «βιόλα» στο πρωτάθλημα, ο Ριμπερί θα δελεαζόταν από την πρόκληση να διατηρήσει την Σαλερνιτάνα στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας.

Κρίμα για τους Τούρκους της Φατίχ Καραγκιουμρούκ που επίσης ανέμεναν στη σειρά ελπίζοντας να υποδεχθούν τον Γάλλο, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε την προσφορά τους.

Οι Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια είχαν επίσης μελετήσει το ενδεχόμενο υπογραφής του Γάλλου άσου. Μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A, η Σαλερνιτάνα καταλαμβάνει τη 18η θέση στη βαθμολογία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις