Γ. Αλογοσκούφης: Δεν υπάρχουν κρυφά ομόλογα

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2007 14:17
A- A A+

«Δεν υπάρχουν κρυφά ομόλογα και δεν υπάρχει κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ», τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης.

Σε σχέση με το κρατικό ομόλογο που αγόρασε το Επικουρικό Ταμείο των Δημοσίων Υπαλλήλων, ο κ. Αλογοσκούφης επεσήμανε ότι «ρίξαμε άπλετο φως με δική μας πρωτοβουλία και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν».

«Αποκαλύψαμε διαχρονικές αδυναμίες και διατάξαμε έλεγχο όλων των υποθέσεων από το 1998 και μετά, για να δούμε τι μεσολάβησε και κατά την περίοδο του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου, με εντολές που οδήγησαν σε σοβαρές απώλειες για τα ταμεία. Στόχος μας αμετάθετος, είναι η απόλυτη διαφάνεια. Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στις αρχές μας. Ο κάθε πολίτης, ο κάθε ασφαλισμένος, πρέπει να νοιώθει σιγουριά και ασφάλεια», ανέφερε ο κ. Αλογοσκούφης.

Ο υπουργός τόνισε ακόμη τα εξής: «Δεν έχουμε κανένα κρυφό πρόγραμμα.Την πολιτική μας τη θέτουμε με απόλυτη συνέπεια, όπως και αυτήν την τετραετία και την επόμενη και τη μεθεπόμενη τετραετία. Γιατί αν συνεχίσει έτσι η αξιωματική αντιπολίτευση, θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην αντιπολίτευση».

AΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή