Τρία στα τρία και μόνη στην κορυφή η Τότεναμ

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 18:19
UPD:18:47
REUTERS/DAVID KLEIN
A- A A+

Στο ρετιρέ της Premier League, έχοντας το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές, παραμένει η Τότεναμ, η οποία έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Γουότφορντ με 1-0.

Με το αγαπημένο της σκορ (1-0 είχε επικρατήσει και των Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα και Γουλβς στην 2η αγωνιστική) η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο έκανε το 3Χε στο ξεκίνημα του αγγλικού πρωταθλήματος και βλέπει αφ' υψηλού τις υπόλοιπες 19 ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας.

Πλέον, η Τότεναμ είναι η μοναδική ομάδα που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε και την τύχη με το μέρος της, καθώς το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 42ο λεπτό από τον Σον (δεύτερο τέρματα σε 3 αγώνες), μετά από εκτέλεση φάουλ του Νοτιοκορεάτη και τη μπάλα ν΄ αναπηδά στο έδαφος και να ξεγελά τον Μπάτσμαν.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία τους που οι «πετεινοί» ξεκινούν τη σεζόν με τρεις νίκες σε ισάριρθμα ματς, χωρίς, μάλιστα, να έχουν δεχτεί γκολ!

Στο ματς που προηγήθηκες, Μπέρνλι και Λιντς έμειναν στο 1-1 στο «Τερφ Μουρ».

Ο Κρις Γουντ άνοιξε το σκορ για τους «Κλάρετς», γκολ ιστορικής σημασίας καθώς ήταν το νούμερο 30.000 στην ιστορία της Premier League.

Τα «παγώνια», όμως, με τον Πάτρικ Μπάφορντ έφτασαν στην ισοφάριση, σε αγώνα που η τελική του έκβαση χάρισε στην Μπέρνλι τον πρώτη της βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν ο δεύτερος για το συγκρότημα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις