Σε συζητήσεις με την Ρούμπιν Καζάν για τον Γέφτιτς βρίσκεται η ΑΕΚ

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 15:48
UPD:16:08
A- A A+

Μετά τον Ζούμπερ, η ΑΕΚ έχει «βάλει στο μάτι» έναν ακόμη Ελβετό παίκτη και συγκεκριμένα τον κεντρικό χαφ της Ρούμπιν Καζάν, Ντάρκο Γέφτιτς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη ρωσική ομάδα για την απόκτηση του 28χρονου επιτελικού μέσου, με τις συζητήσεις να διεξάγονται είτε για την αγορά των δικαιωμάτων του, είτε ν΄ αποκτηθεί ως δανεικός και η Ένωση να διατηρήσει την οψιόν αγοράς του.

Ο Γέφτιτς παίζει κυρίως σαν κεντρικό χαφ, αλλά μπορεί ν΄ αγωνιστεί και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκτέλεση των στημένων φάσεων.

Το συμβόλαιό του με την Ρούμπιν εκπνέει το 2024, άρα όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι μία απλή περίπτωση. Μετρά ήδη 8 συμμετοχές στο τρέχων πρωτάθλημα Ρωσίας, ενώ έχει σημειώσει κι ένα γκολ.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Λεχ Πόζναν, Βασιλείας και Αντμίρα Βάκερ, ενώ προς το παρόν δεν έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ελβετίας σε επίπεδο ανδρών, αντίθετα έχει συμμετοχές στα μικρότερα κλιμάκια των ομάδων της χώρας.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και τρεις ασίστ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις