Για συμφωνία Ρονάλντο - Μάντσεστερ Σίτι κάνει λόγο η As

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 18:39
UPD:18:41
Pool via REUTERS/ALEX PANTLING
A- A A+

Νέα βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν;

 Ναι, αν αποδειχθεί βάσιμο το ρεπορτάζ της ισπανικής As, σύμφωνα με το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» συναντήθηκε σήμερα με τον Ζόρζε Μέντες, καθώς ο διάσημος μάνατζερ «πιέζει» για τη μετακίνηση του CR7 στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Οι άνθρωποι της «Γιούβε» είναι απρόθυμοι να αφήσουν τον 36χρονο άσο να φύγει ελεύθερος (το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2022) και ζητούν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για να συγκατατεθούν.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Πορτογάλος αστέρας έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τη Σίτι, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι δέχονται να συμπεριλάβουν τον Ραχίμ Στέρλινγκ σε συμφωνία ανταλλαγής με τους «μπιανκονέρι», αλλά η Γιουβέντους θέλει τον Γκάμπριελ Ζέσους.

Ο Βραζιλιάνος είναι ο πρωταρχικός στόχος της ιταλικής ομάδας για να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο, αλλά σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport στη λίστα της περιλαμβάνονται και τα ονόματα των Μάουρο Ικάρντι, Λούκα Γιόβιτς και Μόιζε Κεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις