Φουλάρει για Ζούμπερ η ΑΕΚ

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 16:12
UPD:16:17
Getty Images/Justin Setterfield
A- A A+

Ο 39χρονος Ελβετός ακραίος επιθετικός, Στίβεν Ζούμπερ, αποτελεί το μεγάλο στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ φέρεται να έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση της μετσγραφηής του έμπειρου παίκτη.

Ο Ζούμπερ προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Ελβετίας στο πρόσφατο Euro, προσφέροντας τέσσερις ασίστ στους συμπαίκτες του και βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του να φτάσει ως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε με 4-2 στα πέναλτι από την Ισπανία.

Από το καλοκαίρι του 2020 ανήκει στην Άιντραχτ, όταν κι αποκτήθηκε αντί 3 εκατ. ευρω από τη Χόφενχαϊμ.

Την εφετινή σεζόν όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και είναι ενδεικτικό ότι μετρά μόλις εννιά λεπτά στον αγώνα με την Μάνχαϊμ για το κύπελλο Γερμανίας. 

Το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με την Ένωση να συζητά τόσο για δανεισμό όσο και για αγορά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στιςδθο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν άμεσα  εξελίξεις.

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τη Γκρασχόπερς το 2008, ενώ το 2013 πήγε για ένα χρόνο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακολούθησεη μετακίνησή του στην Χόφενχαϊμ. Το 2019 έπαιξε δανεικός στη Στουτγκάρδη, ενώ πέρυσι πήρε μεταγραφή στην Άιντραχτ. 

Είναι 41 φορές διεθνής με την Εθνική Ελβετίας από το 2017 κι έχει πετύχει 8 γκολ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις