Κοντά σε Καρμπόβνικ ο Ολυμπιακός 

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 14:00
UPD:14:12
brightonandhovealbion
A- A A+

Σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση του Μίχαλ Καρμπόβνικ με τη μορφή δανεισμου6για ένα χρόνο φέρεται να έφτασε ο Ολυμπιακός.

Ο 20χρονος Πολωνός ήθελε εξαρχής να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ στο συμβόλαιο του θα μπει και η οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2022.

Παρότι τον περασμένο μήνα η Μπράιτον δέχτηκε προτάσεις για τον δανεισμό του νεαρού άσου από ομάδες της Ισπανίας (Ελτσε, Ράγιο Βαγιεκάνο), αλλά και από την Ολλανδία (Φίτεσε), ο παίκτης από την στιγμή που εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός ειπε κατευθείαν "ναι" στην προοπτική να συνεχίσει στην ελληνική Super League.

Η Μπράιτον από την πλευρά της ήθελε είτε να μην έμπαινε καθόλου οψιόν αγοράς, είτε αν έμπαινε, να ήταν πολύ μεγάλη, με τις αξιώσεις της να φτάνουν αρχικά τα 12 εκατ. ευρώ. 

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να έμπαινε buy out, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν πολύ στη δυναμική του ποδοσφαιριστή και ήθελαν να έχουν τον πρώτο λόγο στην περίπτωση της αγοράς των δικαιωμάτων του.

Το ποσό που ζητούσε αρχικά η Μπράιτον (12 εκατ.) ήταν από την αρχή ανέφικτο με τη δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε χθες (25/8) να περιλαμβάνει buy out που ξεπερνούσε το ποσό που πέρυσι δαπάνησε η Μπράιτον για να αγοράσει τον Πολωνό (5.500.000 ευρώ), προσεγγίζοντας τα 7.000.000. 

Το χάσμα γεφυρώθηκε αμέσως καθώς και αγγλικός σύλλογος "έριξε νερό στο κρασί του".

Επίσης, στον ποδοσφαιριστή έχει μεταφερθεί πως στον Ολυμπιακό τον βλέπουν κυριως για να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ. Μπορεί να παίξει παντού στα άκρα (και στο 8), αλλά αυτό που του έχει μεταφερθεί είναι πως κυρίως υπολογίζεται για δεξιός μπακ. Σε κάθε περίπτωση πέραν του ότι είναι όντως πολυεργαλείο, κυρίως ως αριστερός μπακ έπαιξε και έφυγε για Premier League πέρυσι.

Δεν αποκλείεται να βρίσκεται αύριο (27/8) στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις