To OnlyFans «παγώνει» τα σχέδια απαγόρευσης των βίντεο με σεξ στην πλατφόρμα του

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 12:57
UPD:13:00
REUTERS/ANDREW KELLY
A- A A+

Το OnlyFans ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει τις αλλαγές που κάνει ως προς το περιεχόμενο που αναρτάται στην πλατφόρμα του, μετά από έντονες αντιδράσεις από πλευράς των χρηστών του.

Η συνδρομητική υπηρεσία ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα σχέδια για το μπλοκάρισμα φωτογραφιών και βίντεο με σεξ από τον Οκτώβριο. Ωστόσο την Τετάρτη ανακοίνωσε μέσω Twitter πως έχει «παγώσει τη σχεδιαζόμενη για την 1η Οκτωβρίου αλλαγή πολιτικής».

Όπως σημειώνει το BBC, είναι ασαφές κατά πόσον η καθυστέρηση αυτή θα είναι μόνιμη. Το OnlyFans έγραψε πως θα «συνεχίσει να παρέχει στέγη για όλους τους δημιουργούς».

«Σας ευχαριστούμε όλους που κάνατε να ακουστούν οι φωνές σας» ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Εξασφαλίσαμε διαβεβαιώσεις που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη της πολύπλευρης κοινότητας δημιουργών μας και έχουμε αναστείλει τη σχεδιαζόμενη αλλαγή πολιτικής για την 1η Οκτωβρίου».

«Το OnlyFans πρεσβεύει τη συμπεριληπτικότητα και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στέγη για όλους τους δημιουργούς».

Σε email προς τους δημιουργούς περιεχομένου είπε πως «οι προτεινόμενες αλλαγές για την 1η Οκτωβρίου δεν απαιτούνται πλέον, λόγω των διαβεβαιώσεων από τους τραπεζικούς εταίρους πως το OnlyFans μπορεί να υποστηρίζει όλα τα είδη δημιουργών.

«Το OnlyFans είναι αφοσιωμένο στο να παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα για όλους τους δημιουργούς και τους φαν τους».

Το OnlyFans βγάζει χρήματα κρατώντας το 20% όλων των πληρωμών που γίνονται στους δημιουργούς περιεχομένου του. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε αύξηση 75% των νέων δημιουργών τον περσινό Μάιο, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Προτεινόμενα για εσάς