«The Matrix: Resurrections» - Ο επίσημος τίτλος του νέου «Matrix»

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 08:32
A- A A+

Το πολυαναμενόμενο τέταρτο «Matrix» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους και μέσα από αυτό επιστρέφουν οι Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος.

Η ταινία παραμείνει ένα μυστήριο, με ελάχιστες πληροφορίες να έχουν γίνει γνωστές, ενώ απέχουν μόλις τέσσερις μήνες μέχρι την κυκλοφορία της.

YURIK YURIK

Η Warner Bros ανακοίνωσε στο CinemaCon 2021 ότι η ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Λάνα Γουατσόφσκι, ονομάζεται «The Matrix: Resurrections». Συμπρωταγωνιστούν οι Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέσικα Χένγουικ και Τζόναθαν Γκροφ.

Το Deadline έχει περιγραφή του τρέιλερ, που δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο κοινό, στην οποία αναφέρει πως ο Νίο συναντά την Τρίνιτι σε ένα καφέ, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και έχουν ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες, με την Τρίνιτι να τον ρωτά: «έχουμε ξανασυναντηθεί κάπου;».

Αργότερα, ένας χαρακτήρας, ο οποίος φαίνεται πως είναι μια νεαρή εκδοχή του Μορφέα, λέει στον Νίο: «ήρθε η ώρα να πετάξεις» και του δίνει ένα κόκκινο χάπι. Τότε μπαίνει και το τραγούδι «White Rabbit» των Jefferson Airplane και ξεκινά ένα μοντάζ με σκηνές δράσης.

Προτεινόμενα για εσάς