ΤΕΕ: Διεθνές συνέδριο για τα αυθαίρετα

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2007 18:42
A- A A+

ΔΙΕΘΝΕΣ συνέδριο με θέμα «Αυθαίρετα και Εθνική Οικονομία. Η ανάγκη της Αγοράς Ακινήτων για σύγχρονο Κτηματολόγιο και Χωρικό Σχεδιασμό», θα πραγματοποιηθεί από αύριο ως και το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Cape Sounio, στη διάρκεια του οποίου θα συζητηθεί το κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα των αυθαιρέτων που τα τελευταία χρόνια απασχολεί και τη διεθνή κοινότητα.

Το συνέδριο οργανώνεται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, την Επιτροπή 3 (Διαχείριση Χωρικών Δεδομένων) της FIG (Διεθνούς Ομοσπονδίας Τοπογράφων), και τις Επιτροπές της Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη των Ηνωμένων Εθνών UN/ECE Committee on Housing and Land Management (Επιτροπή για Στεγαστικά Θέματα και για Θέματα Διαχείρισης Γης) και UN/ECE Working Party on Land Administration (Επιτροπή για τα θέματα Κτηματολογίου και Διοίκησης Γης).

Στο συνέδριο έχουν κληθεί να μιλήσουν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιάννης Αλαβάνος, ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος του ελληνικού Κοινοβουλίου βουλευτής Aθανάσιος Κατσιγιάννης, καθώς και οι βουλευτές Θεόδωρος Κολλιοπάνος, Ασημίνα Ξηροτύρη, Aντώνης Καρπούζας, Αθηνά Κόρκα-Κώνστα, Γιώργος Βλάχος, Θανάσης Μπούρας, Nίκος Χριστοδουλάκης. Επίσης εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, πρόεδροι ομοσπονδιών, συλλόγων των μηχανικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή