611.710 δολάρια για ένα EtherRock NFT

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 08:00
A- A A+

Ο 31χρονος μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Τζάστιν Σαν ξόδεψε 611.710 δολάρια για να αγοράσει ένα EtherRock NFT πριν από λίγες ημέρες. Και δεν μπορεί καν να το πάρει σπίτι του. Γιατί είναι κυριολεκτικά μόνο ένα Clipart ενός βράχου.

Το EtherRocks είναι μία από τις πιο πρόσφατες τάσεις στον κόσμο των NFT, τα οποία επιτρέπουν στους ανθρώπους να αποκτήσουν ιδιοκτησία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.

Γιατί λοιπόν θα θέλει κάποιος κάτι τέτοιο; Για τον ίδιο λόγο που θα αγόραζε μια σπάνια κάρτα μπέιζμπολ - τα πρωτότυπα είναι σπάνια και μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν τεράστια αξία. Το EtherRock ήταν ένα από τα πρώτα έργα NFT από το 2017.

«Αυτά τα εικονικά πετρώματα δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό πέρα από τη δυνατότητα μεταφοράς και πώλησής τους, και σας δίνουν μια μεγάλη αίσθηση υπερηφάνειας ότι είστε ιδιοκτήτης 1 από τους 100 μόνο βράχους του παιχνιδιού», αναφέρει ο ιστότοπος EtherRock.

Στις 21 Αυγούστου, το φθηνότερο διαθέσιμο EtherRock, σύμφωνα με το Morning Brew, πωλούνταν για 321,12 ether, ή 1,05 εκατομμύρια δολάρια.

 naftemporikigr
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή