ΑΕΚ: Εντυπωσιακή η ζήτηση στα εισιτήρια διαρκείας 

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 14:07
UPD:14:14
A- A A+

Άκρως ικανοποιημένη είναι μέχρι τώρα η διοίκηση της ΑΕΚ από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Ήδη έχουν πουληθεί περισσότερα από 10.000,  αριθμός που κανείς από την ΠΑΕ δεν είχε υπολογίσει.

Με αφορμή τη ζήτηση που υπάρχει πάρθηκε απόφαση να παραταθεί η διαδικασία έως τις 17 Σεπτεμβρίου, δεδομένης και της νέας αναβολής που ανακοινώθηκε πρόσφατα με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Παρότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και χωρίς να έχουν πουληθεί ακόμη τα διαρκείας στους συνδέσμους, αλλά και παρότι η ομάδα αποκλείστηκε πρόωρα από την Ευρώπη η στήριξη του κόσμου είναι εντυπωσιακή.

Οπως φαίνεται ο αριθμός θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες, γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιόδου στην έκδοση των απλών εισιτηρίων. 

Με βάση τις αποφάσεις περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοιού το ανώτερο όριο εισιτηρίων για το ΟΑΚΑ φτάνει στις 25.000, συνεπώς θα είναι λίγα τα εισιτήρια που θα εκδίδονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, καθώς με βάση την σχετική ΚΥΑ απαγορεύεται η πώληση σε ταμεία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και της ζήτησης, που εξακολουθεί να υφίσταται με αμείωτους ρυθμούς από τους φίλους της ομάδας μας, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 μέχρι και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία στη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22, με απόλυτο σεβασμό στις κείμενες διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας!

Πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, λαμβάνοντας όλα εκείνα τα μέτρα, που απαιτούνται, προκειμένου να μην χρειαστεί να λείψουμε ποτέ ξανα!"

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις