Ντόρσεϊ: Ευλογία κι ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 11:43
UPD:11:46
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ευλογημένος και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος από την προοπτική στη νέα σελίδα της καριέρας του δήλωσε ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο νέος παίκτης της πειραϊκής ομάδας αφίχθη σήμερα (24/8) στην Ελλάδα και στις πρώτες δηλώσεις του υπογράμμισε τον ενθουσιασμό του για την ένταξη στους «ερυθρόλευκους» και τη θέλησή του να δουλέψει και να προσπαθήσει για το καλύτερο.

«Χαίρομαι που επιτέλους θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα. Είναι ευλογία και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που πρόκειται να έρθει. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να πιάσουμε δουλειά», σχολίασε αρχικά.

«Έχουμε πολλά καλά κομμάτια στο ρόστερ και πρέπει απλά να γίνουμε ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα. Περιμένω να γνωρίσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για να γίνουμε μία ομάδα», πρόσθεσε ο ομογενής γκαρντ.

Ερωτηθείς για τους λόγους της επιλογής του, είπε: «Θέλω πάντα να κερδίζω. Πέρυσι δεν πήγα στα πλέι οφ, ούτε εγώ ούτε ο Ολυμπιακός. Αυτό θέλω για αρχή. Βήμα-βήμα να προχωράμε. Ο Σεπτέμβριος έχει παιχνίδια για τις ελληνικές διοργανώσεις στα οποία θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στην Ευρωλίγκα. Είναι το δεύτερο σπίτι μου η Ελλάδα. Με υποδέχτηκαν και είναι τεράστια ευκαιρία για μένα που θα παίξω στον Ολυμπιακό».

Όσο για το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα; «Δουλεύω όλο το καλοκαίρι, προσπαθώ να βελτιώνομαι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη και φυσικά να προσθέσω κι εγώ στοιχεία στο παιχνίδι μου. Θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις