Ηράκλειο: Δολοφονία 39χρονου στη Μεσαρά- «Κλειδί» για την εξιχνίαση ο τρόπος εκτέλεσης

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 09:45
UPD:09:46
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Νεκρός 39χρονος άνδρας από σφαίρα πυροβόλου όπλου το βράδυ στο χωριό Πετροκεφάλι Μεσσαράς Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών, δέχτηκε επίθεση την ώρα που βρισκόταν στο περίβολο του σπιτιού του το οποίο συνορεύει με το ποιμνιοστάσιό του.

Συγχωριανοί του ακούγοντας τους πυροβολισμούς και φωνές έτρεξαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 39χρονο αιμόφυρτο. Άμεσα έφτασαν στο χωριό αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στις 22.00 τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Cretalive, στον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε ο 39χρονος,  επικεντρώνονται οι έμπειροι αξιωματικοί, καθώς εκτιμούν ότι το «κλειδί» βρίσκεται στον τρόπο εκτέλεσης του 39χρονου, ο οποίος είναι άκρως αποκαλυπτικός του μίσους που έτρεφε ο δράστης για το πρόσωπο του θύματος. Και για το λόγο αυτό «ανασύρουν» φακέλους από το παρελθόν και συλλέγουν πληροφορίες για το σήμερα.

Νέα αυτοψία ξεκίνησε το πρωί, ενώ το εγκληματολογικό θα «σαρώσει» την περιοχή για να ερευνηθεί κάθε πιθανό σημείο ώστε να προσδιοριστεί η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης για την φονική ενέδρα, ενώ καταλυτικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει και η σάρωση των κεραιών που βρίσκονται στην περιοχή. 

Ο δράστης φαίνεται πως ήξερε τις κινήσεις και τις συνήθειες του θύματος, και έστησε το καρτέρι. Εκμεταλλευόμενος το πυκνό σκοτάδι της νύχτας, την ερημιά της περιοχής, εκτιμάται ότι έφθασε στο σημείο της δολοφονίας μέσα από τα χωράφια και αιφνιδίασε τον 39χρονο, του οποίου η μονοκατοικία είναι σε απόμερο σημείο. 

Σημειώνεται ότι τα τραύματα του θύματος  εντοπίζονται στη δεξιά πλευρά, κεφάλι, χέρι και κοιλιακή χώρα, ενώ  πιθανολογούνταν ότι βλήθηκε από καραμπίνα με 9βολα.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο 39χρονος μέχρι και πριν λίγες ημέρες είχε θέματα με κάποια χωράφια και αντιδικίες, χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε σε σχέση με τη μαφιόζικη εκτέλεση του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή