Διαφορά στο οικονομικό Παναθηναϊκού-Ιντεπεντιέντε για τον Παλάσιος

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 20:22
UPD:20:27
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Επίσημη πρόταση στην Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του ακραίου επιθετικού, Σεμπάστιαν Παλάσιος, φέρεται να κατέθεσε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής.

Οι «πράσινοι», σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ δημοσιογράφου από την «χώρα του τανγκό», έχουν καταθέσει πρόταση 800.000 δολαρίων στην Ιντεπεντιέντε για να κάνουν δικό τους τον 29χρονο Αργεντινό εξτρέμ κι αναμένουν την απάντηση του συλλόγου του.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη πρόταση για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος στα 800.000 δολάρια, προκειμένου να πάρει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη. Με αυτά τα χρήματα δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή αλλά αυτή είναι η προσφορά. Η Ιντεπεντιέντε δεν απάντησε ακόμα» αναφέρει το tweet.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το «τριφύλλι», όντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ζητήσει επισήμως από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον 29χρονο εξτρέμ, ο οποίος από την πλευρά του επιθυμεί να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο σύλλογος του, ζητά, ένα ποσό που φτάνει το 1/5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο Παλάσιος διαθέτει εμπειρία και παράστασεις, καθώς έχει παίξει μεταξύ άλλων στη Μπόκα Τζούνιορς, τη Νιούελς, την Ταγέρες και την Ιντεπεντιέντε ενώ έχει περάσει και από την Ματσούκα στο Μεξικό.

Έχει  γεννηθεί στις 20 Ιανουαρίου 1992 και το συμβόλαιο του με την Ιντεπεντιέντε ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022. Μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης αλλά κυρίως στα άκρα, εκεί ακριβώς που αναζητεί παίκτη ο Παναθηναϊκός.

Είναι βασικός και αναντικατάστος στο τρέχων πρωτάθλημα Αργεντινής έχοντας συμμετοχή και στα 7 ματς της ομάδας του, έχοντας μοιράσει τέσσερις ασίστ. Γ

Με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε, από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει αγωνιστεί σε 48 ματς με 6 γκολ και 6 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις