Η Κέιτ Γουίνσλετ αφηγήτρια σε περιβαλλοντικό ντοκιμαντέρ

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 08:01
A- A A+

Οι διατροφικές συνήθειες περνούν στο μικροσκόπιο στο νέο περιβαλλοντικό ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction», με αφηγήτρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, έχει τον ρόλο της αφηγήτριας και εξηγεί τον παγκόσμιο αντίκτυπο του φαγητού που τρώμε.

Το «Eating Our Way to Extinction» εξετάζει πώς συνδέεται το τι τρώμε με την τρέχουσα οικολογική κρίση, επισημαίνοντας ότι καταστρέφουμε απερίσκεπτα το σύστημα υποστήριξης της ζωής μας.

Η υπεραλίευση και η μη βιώσιμη παραγωγή, οι πόροι της και ο ρόλος που διαδραματίζουν στην κλιματική αλλαγή διερευνούνται στο ντοκιμαντέρ.

Σε σκηνοθεσία Ότο και Λούντοβιτς Μπρόκγουεϊ, το ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction» εξερευνά μερικές δυσάρεστες αλήθειες, καθώς εξετάζει τη ζημιά που προκαλεί η παραγωγή τροφίμων στον φυσικό μας κόσμο. Η ταινία περιλαμβάνει, επίσης, συνεντεύξεις από ακαδημαϊκούς, στελέχη της βιομηχανίας και ειδικούς, καθώς και διάσημους σχολιαστές και ακτιβιστές για την προστασία τοπικών κοινοτήτων.

Προτεινόμενα για εσάς