Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr και των Muddy Vibez

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 18:39
A- A A+

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου σε ηλικία 46 ετών ο Οδυσσέας – Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, ενός από τα πλέον ιστορικά hiphop σχήματα στην Ελλάδα. Πρόσφατα είχε δημιουργήσει τους Muddy Vibez.

Τον άτυχο μουσικό φέρεται να παρέσυρε διερχόμενο ΙΧ στον επαρχιακό δρόμο Θηβών - Θίσβης ενώ ίδιος ήταν πεζός, και να τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Το ΑΤ Θηβών αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό.

Συγκλονισμένη η αδερφή του, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως Sadahzinia, ράπερ και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member, τον αποχαιρετά με ανάρτησή της στο Facebook:

«Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας – Οδυσσέας Δράκος Τσιαμπόκαλος – έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκιά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαύσου».

Ο Νικόλας Καρίμανλης, έτερο ιδρυτικό μέλος των Razastarr, ανήρτησε μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σε ένδειξη πένθους.

Προτεινόμενα για εσάς