Αγάλματα των Σίλβα, Κομπανί και Αγουέρο έξω από το «Έτιχαντ»

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 11:56
UPD:11:57
Action Images via Reuters/MATTHEW CHILDS
A- A A+

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει τα αποκαλυπτήρια σε δύο αγάλματα έξω από το «Έτιχαντ» προς τιμήν των πρώην ποδοσφαιριστών της της Νταβίντ Σίλβα και Βενσάν Κομπανί, ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με την Άρσεναλ.

Ο Σίλβα, που βοήθησε τη Σίτι να κατακτήσει το πρωτάθλημα τέσσερις φορές κι άλλες δύο το Κύπελλο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020, ενώ ο πρώην αρχηγός της, ο Βέλγος διεθνής Κομπανί έφυγε το 2019, μετά από 11 χρόνια προσφοράς.

Ένα τρίτο άγαλμα, προς τιμήν του αρχισκόρερ όλων των εποχών της Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αποχώρησε φέτος μετά από δεκαετή συνεργασία με το σύλλογο θα παρουσιαστεί το 2022.

«Η απόφαση να τιμήσουμε αυτούς τους τρεις παίκτες, βασίστηκε στην απαράμιλλη αφοσίωσή τους στην Μάντσεστερ Σίτι και στη "μεταμόρφωση" του συλλόγου κατά τη διάρκεια των 31 χρόνων που βρέθηκαν εδώ», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Νταβίντ Σίλβα και Σέρχιο Αγουέρο αγωνίζονται στη La Liga με τις φανέλες για τις Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, ενώ ο Βενσάν Κομπανί είναι προπονητής στην Άντερλεχτ.

Πηγή: Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις