Το μεγάλο πανηγύρι του Κεντάκι

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 01:29
REUTERS/AMIRA KARAOUD
A- A A+

Σκηνές από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» και διάφορες αμερικανικές ταινίες έρχονται από το παρελθόν στο παρόν στην 117η έκθεση του Κεντάκι που άνοιξε για το κοινό. Αγροτικές τεχνικές, κατσίκες, σόου με ζώα, διαγωνισμοί αλόγων, τσίκνα από ψησταριές, βόλτες με τρενάκι και λούνα παρκ, όλα μαζί σε έναν χώρο. 

REUTERS/AMIRA KARAOUD

Κάποιοι ψάχνουν για βοοειδή γαλακτοπαραγωγής, ή χοίρους, ενώ άλλοι χαζεύουν τα άλογα και τα λάμας. Κάθε μέρα παρουσιάζονται διάφορα ζώα για τους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους.

REUTERS/AMIRA KARAOUD

Το αγροτικό κομμάτι της έκθεσης - που εκτείνεται σε ένα στρέμμα - παρουσιάζει τις τεχνικές του μέλλοντος της γεωργίας και της αγροτικής επιχείρησης μέσω των εκθεμάτων.

REUTERS/AMIRA KARAOUD

Επίσης το Gourmet Garden διαθέτει διαδηλώσεις εκλεκτών σεφ και αρτοποιών από όλη την πολιτεία με εκδηλώσεις μαγειρικής και διαγωνισμούς.

REUTERS/AMIRA KARAOUD

Η Κάθριν Ροντόσκι Τέιλορ, κάτοικος του Λούισβιλ, γνώριζε την Έκθεση του Κεντάκι από τότε που ήταν μικρό κορίτσι. Η Τέιλορ είναι ιδιοκτήτρια της Landon Farm με έδρα το Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας. Είναι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψει στο σπίτι της για να συμμετάσχει για άλλη μια φορά σε ένα από τις πιο περίφημα σόου αλόγων στη χώρα.

REUTERS/AMIRA KARAOUD

Το World’s Championship Horse Show είναι ένας επταήμερος διαγωνισμός όπου αναβάτες, εκπαιδευτές και άλογα προέρχονται από όλη τη χώρα. Συμπεριλαμβανομένων των φυλών American Saddlebred, Hackney pony και Standardbred. 

REUTERS/AMIRA KARAOUD

Για τα παιδιά, τους νέους αλλά και όσους αγαπούν την αδρεναλίνη ένα βραχιόλι ελευθέρας - 25 δολάρια για μία ημέρα - εξασφαλίζει απεριόριστες «διαδρομές» ψυχγωγίας στα παιχνίδια του λούν παρκ Kissel Entertainment.

REUTERS

Το Kentucky State Fair άρχισε στις 19 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 29 Αυγούστου, με μάσκες στους εσωτερικούς χώρους και την επίβλεψη παιδιών κάτω των 18 ετών από ενήλικες μετά τις 6 μ.μ.

naftemporikigr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή