Τέλη Οκτωβρίου, η πρεμιέρα της σειράς για τον Colin Kaepernick

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 08:01
/
A- A A+

Στις 29 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η σειρά έξι επεισοδίων για την εφηβεία του αθλητή της NFL και ακτιβιστή των δικαιωμάτων των πολιτών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Colin Kaepernick.

/SER BAFFO/NETFLIX

Η σειρά, με τίτλο «Colin Black & White» και με παραγωγούς την Ava DuVernay και τον ίδιο τον Kaepernick, είναι η ιστορία ενηλικίωσής του· αφηγείται τα χρόνια πριν την NFL, όταν ο ίδιος «ερχόταν αντιμέτωπος με τα προβλήματα της φυλετικής καταγωγής, κοινωνικής τάξης και κουλτούρας ως Μαύρος υιοθετημένος από οικογένεια Λευκών».

Μιλά για τις εμπειρίες, οι οποίες συνέβαλαν στη διαμόρφωση του Kaepernick-ακτιβιστή, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε κατά της αστυνομικής βίας, τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Τον ρόλο του εφήβου Kaepernick υποδύεται ο Jaden Michael, ενώ στον ρόλο των γονιών του είναι οι Nick Offerman και Mary-Louise Parker. Ο ίδιος ο Kaepernick εμφανίζεται στη σειρά ως ο αφηγητής του σήμερα, ο οποίος ξεναγεί τους θεατές στα εφηβικά βιώματά του. «Δεν γνωρίζετε τον Kaepernick έως ότου γνωρίσετε τον Colin» σημείωσαν από το Netflix.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτή την πρώτη ματιά σε ένα πρότζεκτ το οποίο, τα τελευταία δύο χρόνια, συνδημιουργούσα με την απαράμιλλη Ava DuVernay» ανέφερε, σε ανακοίνωση, ο Colin Kaepernick.

Προτεινόμενα για εσάς