Έφτασε στην Αθήνα και ξεκινά προπονήσεις στον Ολυμπιακό ο Φαλ

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 19:11
UPD:19:12
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από την Παρασκευή (20/08) ο Μουσταφά Φαλ, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο θηριώδης σέντερ είχε πάρει μερικές ημέρες επιπλέον άδεια. Από σήμερα, όμως, βρίσκεται στην Αθήνα για να μπει σιγά-σιγά στην προετοιμασία των Πειραιωτών. 

Μαζί με τους Χασάν Μάρτιν και τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ ο διεθνής σέντερ θα συνθέσουν μία ισχυρή front line, ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Φαλ προέρχεται από καλή σεζόν με τη Βιλερμπάν (8.8 πόντοι από 70% στο δίποντο και 62% στις βολές, 5.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 14.1 ranking ανά 22 λεπτά συμμετοχής σε 31 αγώνες) και θ΄ αναχωρήσει με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στις 22 Αυγούστου για το Πράβετς, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου.

Εκεί θα γίνει το πρώτο φιλικό (29/08) με αντίπαλο τη Ρίλσκι, πριν οι Πειραιώτες παίξουν στο "bwin Tournament against Covid-19" στο ΣΕΦ (4 και 5 Σεπτεμβρίου) και στο τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" στην Κύπρο (11-12/09).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις