Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης από το 2023 η ΑΕΚ, ελπίδα για σέντρα στις 29/8

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 15:56
UPD:16:50
Eurokinissi Sports/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Η Γενική συνέλευση της 19ης Αυγούστου δεν έφερε αποτέλεσμα ως προς την ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, με συνέπεια να παραμένει αβέβαιο το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Το υφιστάμενο χάσμα δεν αναμένεται να γεφυρωθεί εύκολα, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι έως τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, στη νέα Γ.Σ., μπορεί να έχει βρεθεί λύση με τις ομάδες χωρίς τηλεοπτικά συμβόλαια, που είναι οι Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός.

Συμβόλαιο δεν έχει ούτε ο ΠΑΟΚ, που αναμένει καλύτερη προσφορά, όμως στο διάστημα που μεσολαβεί ως την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν «ζυμώσεις» κι εξελίξεις ως προς τους «άστεγους», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Cosmote TV δεν «παίζει πια μόνη».

Αξιοσημείωτη υπήρξε η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ως προς τα τεκταινόμενα, με την Ένωση, όπως και τον ΟΦΗ, να συνηγορεί υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης αλλά από το 2023, καθώς τα υφιστάμενα συμβόλαια δεν μπορούν να «σπάσουν».

Αρκεί, επισήμαναν οι άνθρωποι της Ένωσης, αυτό να συμβεί σωστά, οργανωμένα και με την προϋπόθεση να περάσει το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, δηλαδή η ψήφιση της προκήρυξης για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις