Τα... βρήκαν Ρεάλ και Άρσεναλ για τον Έντεγκααρντ

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 19:03
UPD:19:08
EPA/Shaun Botterill / POOL
A- A A+

Θέμα ημερών είναι, πλέον, η... «μονιμότητα» του Μάρτιν Έντεγκααρντ στην Άρσεναλ, καθώς οι Λονδρέζοι τα βρήκαν σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Νορβηγού μεσοεπιθετικού.

Ο 22χρονος αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν στους «κανονιέρηδες», ωστόσο, αυτή την φορά η επιστροφή του στο «Εμιρέιτς» θα είναι σε... μόνιμη βάση, καθώς η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 40 εκατ. ευρώ και ο νεαρός άσος θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Όπως μετέδωσε το Sky Sports και στη συνέχεια ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας «έδωσαν τα χέρια» με τους «μερένγκες» για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Έντεγκααρντ, με το deal να κλείνει στα χρήματα που αξίωναν οι Μαδριλένοι από την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Ο Νορβηγός διεθνής, ο οποίος τη σεζόν 2020/2021 έπαιξε σε 20 αγώνες, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ, είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως ήθελε να συνεχίσει να παίζει με την φανέλα της Άρσεναλ και η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα πάρα πολύ σύντομα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις