Καμαρά: «Θα δείτε πόσο "πεινασμένος" είμαι στο γήπεδο»

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 17:28
UPD:17:28
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Μιλώντας στην κάμερα του Aris TV ο Αμπουμπακάρ Καμαρά τόνισε είναι «διψασμένος» για επιτυχίες με τη νέα του ομάδα.

Μία ημέρα μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του ο Αφρικανός επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του συλλόγου, τονίζοντας ότι ήρθε στον Άρη με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πάρει [περισσότρερες νίκες και να πετύχει τους στόχους της.

Αναφέρθηκε επίσης στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Άρη, επισημαίνοντας ότι περιμένει με αγωνία να μπει στο γήπεδο για να δείξει στον κόσμο τι μπορεί να προσφέρει. Είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα για τον Άρη. Είδα αυτήν την συμπαράσταση των φιλάθλων και θέλω να ξεκινήσω το γρηγορότερο δυνατό.

Όλοι αυτοί που ήρθαν στο αεροδρόμιο ήταν χαρούμενοι για μένα και εγώ ήμουν χαρούμενος που ήρθαν. Όπως είπα στο αεροδρόμιο ήρθα εδώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, να βάλω γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω με την υποστήριξη όλων.

Είχα ακούσει ότι ήταν ένα ωραίο μέρος εδώ, δεν ήξερα πολλά για τον Άρη, αλλά έμαθα ότι είναι μια οικογένεια. Είμαι πεινασμένος, νιώθω τα πάντα, απλά θέλω να ξεκινήσω.»

Για το γεγονός αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου επισήμανε: «Πρέπει να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου σε μένα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, θα το δείτε στο γήπεδο.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις