Ασταμάτητη η Παρί, στοχεύει και σε Πογκμπά ή Καμαβινγκά

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 12:51
UPD:12:58
Pool via REUTERS/FRANCK FIFE
A- A A+

Όποιος πίστευε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να είναι το τελευταίο χτύπημα της Παρί Σεν Ζερμέν στη μεταγραφική αγορά, ενδέχεται ν α αποδειχθεί, σύντομα μάλιστα, πως έκανε λάθος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η γαλλική εφημερίδα Equipe, ο σεΐχης Αλ-Κελαϊφί, έχει στόχο να ενισχύσει την ομάδα με έναν μέσο μεγάλης κλάσης, μεταξύ του Πολ Πογκμπά και του Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Τα συμβόλαια και των δύο χαφ λήγουν το 2022 και, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη κάνει γνωστό ότι δεν θέλει να πουλήσει αυτόν που έδωσε τέσσερις ασίστ κατά της Λιντς την πρώτη αγωνιστική της Premier League, η συζήτηση με τη Ρεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική.

Ο σύλλογος της Βρετάνης, στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος για διαπραγμάτευση, δεδομένου ότι ο Καμαβινγκά έχει ήδη επικοινωνήσει, όπως ο Πογκμπά, ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει, ωθώντας τους «ροσονέρι» να αποδεχτούν μια πιθανή προσφορά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον τελικώς υπάρξει εξέλιξη το νούμερο της υπογραφής θα είναι πολύ διαφορετικό και σε κάθε περίπτωση πολύ μακριά από τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε η Ρεν το περασμένο καλοκαίρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις