«Ο Εμπαπέ θα μείνει κι εφέτος στην Παρί»

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 11:36
UPD:13:29
REUTERS/SARAH MEYSSONNIER

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v RC Strasbourg - Parc des Princes, Paris, France - August 14, 2021 Paris St Germain's Kylian Mbappe celebrates Pablo Sarabia scoring their fourth goal REUTERS/Sarah Meyssonnier

A- A A+

Το... σίριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί κι όπως φαίνεται ο διεθνής Τύπος θ΄ ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με τον Γάλλο επιθετικό, έως ότου ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την τρέχουσα περίοδο ή, θα «μετακομίσει» στην Μαδρίτη.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου με τους «Παριζιάνους» τελειώνει τον Ιούνιο του 2022 και με βάση τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο ίδιος δεν προτίθεται να το ανανεώσει, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόσφατα ο Τύπος της Ισπανίας ανέφερε ότι ο νεαρός επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο γαλλικός σύλλογος για νέο πολυτετές συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν τα 36 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ από την πλευρά τους οι «μερένγκες» φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό μεταξύ 120 και 150 εκατ. ευρώ, για να τον φέρουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Με νέο αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η εκπομπή «El Larguero» του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Ser», ανέφερε ότι ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ενημέρωσε τους παίκτες της Παρί ότι ο Εμπαπέ θα παραμείνει στο δυναμικό του συλλόγου και την τρέχουσα περίοδο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις